atelier 4/5, atelier4cinquieme, architecture, rénovation, maison, bruxelles, wallonie, annexe, extension, façade arrière, ossature bois
atelier 4/5, atelier4cinquieme, architecture, rénovation, maison, bruxelles, wallonie, annexe, extension, façade arrière, ossature bois
atelier 4/5, atelier4cinquieme, architecture, rénovation, maison, bruxelles, wallonie, annexe, extension, façade arrière, ossature bois
atelier 4/5, atelier4cinquieme, architecture, rénovation, maison, bruxelles, wallonie, annexe, extension, façade arrière, ossature bois
atelier 4/5, atelier4cinquieme, architecture, rénovation, maison, bruxelles, wallonie, annexe, extension, façade arrière, ossature bois

Isabelle et Michael

De opdrachtgevers willen hun terras vergroten en opnieuw aanleggen. Aangezien de tuin zich 90 cm hoger bevindt dan het huis, bestaat het idee erin om het terras progressief naar de tuin te leiden. Zo hebben de opdrachtegevers niet het gevoel dat het terras een ingesloten ruimte is. In het verlengde van de keuken, bevindt de tuin zich op dezelfde hoogte als het werkblad. De ruimte tussen het huis en de tuin wordt bovendien extra dynamisch omdat de linkse tuinmuur zich volledig opent op het groen, wat uitnodigt tot een wandelingetje tussen de bomen.



Type:  Verbouwing Plaats:  Anderlecht Jaar:  2013 Fase:  Tender